dimecres, de desembre 31, 2008

Feliç i Rebel 2009 !!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu fent populisme amb el puto aparcament. Un partit que es diu d'esquerra, ha d'apostar pel transport públic, els aparcaments han d'estar a les entrades de la ciutat, no al centre, el que cal es fer pedagogía perquè la gent no utilitzi el vehicle privat

Jesús M Carrasco ha dit...

Popuquè? Vinga ja ! Estem defensant el que milers de persones volen i necessiten, mentre d'altres que es diuen d'esquerres estan callats cobrant els seus sous milionaris de tots els ciutadans i tirant dels seus cotxes oficials. A aquests no els fa falta el transport públic, perquè sempre tenen aparcament i el paguem tots. Per cert, et recordo que és l'Ajuntament qui està fent un pàrking de pagament al centre, i no a les entrades, com tu dius. El que no es pot fer és suprimir serveis sense donar alternatives als ciutadans.
Volem transport públic de qualitat, i tant que el volem ! Però això no és excusa per reclamar que la gent pugui aparcar sense tenir encara que omplir les butxaques d'uns quants. Ja paguem prou ! I el dia que tinguem transports públics de qualitat, segur que no ens preocuparem per aparcar.