dissabte, de maig 19, 2007

Trucada d'alcaldia

Ara que estem en període de campanya electoral sempre hi ha qui acaba per confondre el que és la institució i el que és el partit. Ho dic en relació amb les trucades que s'ha dedicat a fer aquesta setmana la secretària de l'alcalde per a convidar a tots els treballadors municipals a l'acte que aquest cap de setmana duia a terme el PSC-PSOE de la nostra ciutat.

Els treballadors municipals poden anar en el seu temps lliure als actes que els hi sembli. Només faltaria ! Fins i tot als actes que organitza el partit de l'alcalde. Però no és de rebut que s'utilitzin recursos municipals per a convidar al personal als actes de partit, perquè la institució municipal ho és de tots els molletans, votin el que votin.

Ja em va estranyar també, veure al darrer debat que va organitzar Canal Mollet TV, tot el gabinet d'alcaldia en ple, que acompanyava al candidat socialista. No li vaig donar importància llavors, però després de les trucades d'alcaldia, ja em comença a ser evident que hi ha quelcom que no funciona. Els socialistes tenen un vot menys o menys fix d'uns 9000 molletans, és un vot polític força fidel, al menys mentre mantinguin el poder. No haurien doncs, de preocupar-se tant. I aquestes actuacions a més de criticables són fruit d'un excès de preocupació. Què estan nerviosos els socialistes ? A aquestes alçades...No m'ho puc creure.