dijous, de setembre 28, 2006

Peatges: El TELE-ATRAC del peatge de Mollet

Independents per Mollet (IxM) hem rebutjat frontalment, l’anunci fet pel portaveu del Govern català i Conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, que limitaria una hipotètica gratuïtat d’aquesta barrera, només als usuaris habituals que disposin del dispositiu de pagament electrònic, anomenat Via-T.

D’aplicar-se aquesta mesura, suposaria un autèntic frau als ciutadans que venim pagant aquest peatge durant tres dècades. Aquesta no és ni de lluny la solució que venim reclamant des de fa tant de temps. Això és un pedaç, una pastanaga per atreure als pocs votants que encara es creuen les mentides sobre la solució del peatge.

Pretendre acabar amb un greuge històric com aquest, instaurant un altre de nou, que crea usuaris privilegiats ( amb Via-T) i usuaris de segona (sense Via-T), és de jutjat de guàrdia. Els peatges són un servei públic, encara que els gestionin en concessió empreses privades, i fer pagar preus diferents als usuaris sense cap altra raó que tenir un compte obert a unes entitats bancàries concretes i pagar el lloguer del tele-tac, etc, és un atrac, o més concretament un tele-atrac.

On són els 12 milions d’euros, dels pressupostos d’enguany ?

Que algú m’expliqui per quin motiu els ciutadans hem de creure que els partits que corren darrera d’apuntar-se el tanto del peatge, i especialment els socialistes, que governen aquí i a Madrid, sí que faran ara el que no han fet abans. Després d’haver deixat pel camí tantes mentides i incompliments, la manca de credibilitat que acompanya als Governs espanyol i català pel que fa als compromisos de supressió d’aquest peatge és de traca. Per a mostra, només cal preguntar on és la partida de 12 milions d’euros dels Pressupostos Generals del 2006 que havia de servir per a l’eliminació d’aquesta barrera ? Jo recordo que a Mollet va aterrar alguns diputats d’ERC i CiU, cofois d’alegria, perquè deien que ja havien solucionat el tema. Ara podrien venir també a explicar-nos que se n’ha fet d’aquests milions, perquè aquí si una cosa està clara, és que seguim pagant, i la partida famosa, ha demostrat ser només fum, perquè no s’ha executat ni ho farà.

A Mollet, ja comencem a estar una mica farts que sempre s’utilitzi com a eina política cada cop que s’acosten unes eleccions. I és que cada cop que s’anuncia la supressió, a Mollet ens posem la ma a la butxaca, perquè, cada cop que anuncien això, no només no ens el treuen, sinó que a sobre ens l’apugen de preu, els dos darrers anys, un 16%.

Mentre això duri, Independents per Mollet (IxM), mantindrem activa la nostra campanya reivindicativa. Portarem a terme noves accions de protesta abans de la celebració de la propera jornada electoral de l’1 de novembre, i fins que no s’hi arribi a un acord que concreti la gratuïtat d’aquesta barrera per a tots els usuaris o la construcció d’una sortida diferenciada sense peatge.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies Independents per Mollet per tenir la capacitat de quasi a la vegada que els Consellers, Alcalde, Ministres etz. automaticament estigueu al carrer reclamant o denunciant temes com aquest, no se quina quantitat de gent sou, pero no m'importa la vostre sensibilitat fa que persones com jo entradetes en anys tornem a pensar que les coses encara podran canviar con gent com vosaltres. Convoqueu algun pollastre al Peatge que alli jo estare. Endevant

Anònim ha dit...

Efectivament, un altre cop, polítics i la premsa canallesca, ens volen fer empassar sopars de duro...de gratuït res de res ni de bon tros!!!!
A continuar pagant, la Caixa a continuar enriquint-se i els polítics emfotent-se de naltros.
Llenya al canto IxM!!!
Podeu parlar dels interessos que es generen i que la caixa s'embutxaca??? d'això ningú en diu res!!!

Ja podeu comtar amb un altre vot a les properes municipals, no ens falleu!!!

Anònim ha dit...

He vist que la premsa de Mollet no us reconeix la feina que esteu fent pera que treguin el peatge. No em sembla just. Us posan com un més quan tots s'ha callat i han estat o encara estanb al govern i no fan res per a eliminar la merda de peatge que ens toca pagar. No us preocupeu que la gent no es tan tonta i comença a saber de que va l'historia.

Anònim ha dit...

Jo crec que la premsa local no esta reconeguen res del que esta fent aquesta gent. I de la resta dels polítics de la Ciutat ni en parlem, no tenen vergonya. Alguns dels membres de IxM ja pitaven al Peatge avans que la Consellera, tant sols que a ells no sels ha oblidat per que han triat dedicar-se a la política i a la resta si.

Anònim ha dit...

Ei! Independents per Mollet aixó està molt actiu, perqué no els hi montem un dida de "reflexió" com cal. Estare atent

Anònim ha dit...

Vergonyos!!

Encara paguem el primer peatge d'Espanya.

NO PEATGE Barcelona-Mataró.

No funciona la plataforma del Maresme?

No hem sapigut fer-ho be.

¡¡¡ FORA PEATGE BARCELONA - MATARÓ !!!

Tindrem els de Premià - Vilassar - Cabrils - Mataró - Cabrera - Etc... que començar les pitades de Mollet?

¡¡¡ FORA PEATGE BARCELONA - MATARÓ !!!