dijous, de juliol 20, 2006

Matrícula curs 2006-2007 a Escola Idiomes Mollet ( EOI)

Ep, sembla que la cosa va endavant i els que manen van fent els deures. Com sigui que aquest tema ja ha motivat més de 200 entrades en aquest blog i és obvi que interessa a molta gent, us adjunto aquí la darrera informació que fonts municipals han fet pública sobre les condicions per a matricular-se a l’EOI de Mollet.

“L'Escola Oficinal d'Idiomes de Mollet (EOI) ha fet públiques les condicions d'accés per al curs 2006-2007 en els nivells primer i segon d'anglès i francès. Amb el recent nomenament de la directora, Carme Roig, l'Escola ja està a punt per iniciar les activitats a les aules del Centre Tecnològic GIRO (rbla. Pompeu Fabra, 1), on tindrà la seu provisional fins a la construcció d'un nou edifici.

El període de preinscripcions serà del 5 al 8 de setembre (ambdós inclosos), de 15 a 19 h. Per formalitzar la preinscripció només caldrà presentar el DNI i podrà fer-la una tercera persona si l’interessat no pot venir personalment. En aquest cas, haurà de dur el DNI de l’interessat (o una fotocòpia) i conèixer les dades personals per omplir la sol·licitud. Un mateix sol·licitant es pot preinscriure de dos idiomes.

En aquest primer any de funcionament, a l’EOI de Mollet del Vallès es podrà cursar el primer i segon nivells d’anglès i francès. Les franges horàries disponibles enguany seran:

dilluns i dimecres, i divendres alterns / dimarts i dijous, i divendres alterns de 16 a 18 h

dilluns i dimecres, i divendres alterns / dimarts i dijous, i divendres alterns de 19 a 21 h

No tots els idiomes i nivells estan disponibles a totes les franges horàries. Caldrà consultar l’horari de grups per conèixer més detalls.

Les llistes definitives de preinscrits que es publicaran el dia 20 de setembre. En cas que hi hagi més preinscrits que places ofereix l’escola es farà un sorteig públic el dia 21 de setembre a les 11 h per a francès i a les 12 h per a anglès. El dia 21 a les 16 h es publicaran les llistes definitives de l'alumnat admès i en llista d’espera.

L'import de la matrícula és de 144,75 € anuals, amb reduccions per a famílies nombroses”

Si voleu més informació, podeu descarregar-vos un full informatiu a www.xtec.cat/centres/a8066851
(De moment no més hi ha un correu al que podeu demanar informació, però ens han promès que estarà en funcionament ben aviat).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, sou els unics que heu informat sobre el tema de l'escola d'idomes de Mollet. Ara a veure si tenim sort per pillar plaça !!!

Sara R.

Anònim ha dit...

Gràcies, Sara. Serà perquè som els únics que ens ho hem cregut des del primer moment. Fins i tot quan proposàvem que l'EOI s'instal.lés a l'antiga Escola de Medi Ambient, hi havia qui ens criticava.

Ja veus, al final les coses van endavant si hi poses treball i il.lusió i d'altres coses no, però d'això ja pots comprovar que la gent d'IxM anem bastant sobrats.

Salut !

Txus.

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»