dilluns, de desembre 28, 2009

El premi " Caganer de l'any" 2009 atorgat a Canal Mollet TV

El Caganer de l’any, és el premi que Independents per Mollet (IxM) va instaurar ara fa sis anys, per distingir aquelles “actuacions, personalitats, empreses o institucions destacades, pels seus demèrits en afectar els drets i la qualitat de vida dels molletans”.

Enguany, el Caganer del 2009 ha estat atorgat a “Canal Mollet TV”, la televisió pública municipal, per bandejar el respecte al pluralisme polític que tot mitjà públic, ha de tenir com a senya d’identitat i menyspreuar el dret que tenen els ciutadans a ser informats de manera objectiva.

Ja sabem que l’actitud lluitadora i rebel d’IxM resulta molesta als qui manen, però la censura política de la que ha estat objecte Independents per Mollet (IxM) durant tot aquest any 2009, durant el qual s’han vetat totes i cada una de les informacions, accions i denúncies que ha generat la nostra formació, no té precedents i és un exemple irrefutable d’actitud antidemocràtica, que ens transporta als anys de la dictadura franquista.

La nostra televisió està actualment “segrestada” per l’alcalde de la ciutat, Sr Josep Monràs i el seu Equip de Govern, que tot menyspreuant el criteri periodístic dels professionals que hi treballent, als quals IxM expressa la seva solidaritat, l’han convertida en una mena d’instrument publicitari al seu servei i de culte a la seva persona, aplicant el criteri de “contra la discrepància i la lluita ciutadana: censura”.

Canal Mollet TV és la tele de tots i per tant, han de tenir cabuda totes les opinions i estar al servei de tots els molletans.Tots els ciutadans en general i els nostres electors en particular, tenen el dret d’estar informats del treball que fa Independents per Mollet (IxM) per millorar la ciutat.

Aniquilar el pluralisme polític i els valors de la igualtat, en un mitjà públic, que paguem tots de les nostres butxaques, és una qüestió molt greu. No tant sols pel que afecta a IxM, que ja ens busquem alternatives, sinò sobretot, pel que afecta a la mateixa arrel de la democràcia. Perquè qui acaba amb el pluralisme i la llibertat d’expressió, acaba amb la democràcia.