divendres, de setembre 25, 2009

No al nou peatge de la carretera B-500

Independents per Mollet (IxM) hem reiterat la nostra “total oposició” a la intenció de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques ( DPTOP) del Govern català, de “fer de peatge el nou túnel contemplat al projecte de reforma de la carretera B-500”, entre Badalona i Mollet del Vallès.

No és res de nou, de fet vam ser IxM, els primers que vam denunciar la pretensió del Govern anterior de CiU de convertir aquesta carretera en una nova autovia, i també vam ser els primers en alertar que el Govern Tripartit actual, ens la volia col.locar, però de peatge i gestionada per TABASA.


El Secretari General de Mobilitat del DPTOP, Manel Nadal, argumentava recentement aquesta decisió del Govern, assegurant que “s’incorporarà un nou peatge en aquest nou túnel, per evitar col•lapses”. Pensava que era un acudit, però no, ho deia seriosament, com si res, i aixecava així un autèntic monument a l'estultícia que ens governa. Potser caldria recordar-li a Nadal, germaníssim del Conseller, per cert, que a la nostra comarca el túnel gratuït de Parpers, a la C-60, que uneix el Vallès Oriental amb el Maresme, demostra cada dia que aquesta afirmació, és una solemne tonteria. Per no parlar de Bracons... que ens queda més lluny. Té peatge Bracons, senyor Nadal ??


L’anunci d’aquesta reserva per a peatge, fins i tot deixa sense credibilitat als dirigents del PSC de la zona, que fins i tot des d’una de les poblacions més afectades, Sant Fost de Campsentelles, havia assegurat públicament, que la reforma de la B-500 no seria de peatge, com podeu veure clicant aquí.

I torna a deixar també en calces, a ERC i ICV-EUiA, que callen i atorguen i tornen a enganyar la gent, incomplint les seves promeses electorals. Ara resultarà que com deia ahir mateix a l'informatiu de TV Canal Català del Vallès Oriental, no només no ens han tret el peatge de Mollet, si no que ara ens volen imposar un altre per decret. Per cagar-s'hi.

Independents per Mollet (IxM) hem iniciat contactes amb entitats i forces polítiques de les poblacions afectades més directament, per tal d’articular accions contra la imposició, per part del Govern català, d’una B-500 de peatge. El camí serà llarg i hi ha molta feina a fer, sobretot perquè tenim un panorama polític ple d'estòmacs agraïts i ben col.locats, als que ja els va bé no bellugar-s'hi gaire, no sigui que perilli la cadira. Per això, ja estem els rebels, amb causa o sense, però amb prou convicció per a seguir denunciar les barrabassades que ens fan, cada dia que passa.

Seguirem sent lliures i rebels al servei d'aquest poble.