dimarts, d’abril 17, 2007

Som els de l’estrella !

El proper maig hi haurà eleccions municipals i els molletans decidirem la composició d’un nou consistori, per primer cop amb vint-i-cinc regidors i regidores. El meu company, Pere Pujol, diu que els polítics de la ciutat fan com alguns animals, que dormen tot l’hivern esperant la primavera, només que aquests ho fan durant quatre anys, tot esperant la música d’anar a votar. Té força raó en Pere, vistes les presses d’alguns per prometre el que no han fet fins ara, o d’altres per escurar el que queda de calaix: canviant jocs infantils, incorporant nova maquinària, etc, o bé per omplir-nos alguns barris d’obres a punt per tallar les cintes, un es pregunta si no seria millor que hi hagués eleccions cada any... Com a electors seria esgotador, però com a ciutadans ben segur que en sortiríem guanyant tots plegats.

Em trobo cada cop més gent que ens desitja a Independents per Mollet (IxM) que tinguem molta sort a les eleccions. Jo sempre dic que la sort està bé, però que millor és tenir bona memòria. Memòria del bon treball que hem fet i seguim fent, malgrat sovint i sobretot els darrers mesos, alguns mitjans no arribin mai a explicar-ne ni gota, i memòria sobretot pel dia de les eleccions, per encertar a posar la papereta pensant en Mollet.

Ja n’estem farts dels que no peguen un pal a l’aigua durant quatre anys i es presenten abans de les eleccions com a salvadors. Dels que fan de la política una còmoda col·locació i no pensen tornar a la seva feina. Dels que busquen una poltrona més que treballar pels solucionar els problemes que tenim els molletans.

La gent d’Independents per Mollet (IxM) sabem que no vivim en una ciutat perfecta i no tenim cap vareta màgica, ni prometem coses que no podem complir, només treball. Tenim experiència i la capacitat de decidir pensant només en Mollet, en tots els que hi vivim, estimem i formem la nostra ciutat. Així som, els de l’estrella, lliures i rebels. Qui vulgui col·locar-se que truqui a una altra porta. Qui vulgui treballar per millorar Mollet, ens tindrà sempre al seu costat. Imagina’t les que podem aconseguir amb tu !

Jesús M. Carrasco
Candidat a l'Alcaldia de Mollet del Vallès
d’Independents per Mollet (IxM)