dimarts, de novembre 24, 2009

30 de novembre: Cassolada popular contra l'apujada d'impostos a Mollet !

Independents per Mollet (IxM) hem anunciat avui la convocatòria d’una concentració-cassolada de protesta contra l’apujada d’impostos que el Govern municipal vol imposar als molletans pel 2010.

Des de l’agrupació dels independents molletans, fem una crida a tots els ciutadans a “expressar la seva disconformitat contra l’augment de la pressió fiscal pel 2010”, el proper dilluns dia 30 de novembre, a partir de les 7 de la tarda, davant el nou edifici de l’Ajuntament .

Ha arribat el moment que els ciutadans sortim al carrer per dir prou, perquè amb la crisi que estem patint, i amb una situació de creixement de l’atur desbocat, amb més d’un 18% a la nostra ciutat, l’Ajuntament no pot seguir exprimint els molletans, amb nous augments d’impostos.

Tal i com estan les coses, em sembla una “broma de mal gust” que l’Equip de Govern municipal (PSC-CiU) vulgui “prendre per tontos als ciutadans” qualificant al butlletí municipal “Quatre Cantons” de “contenció” dels impostos el que és “un augment tant descarat com injustificable”, “com la grua, que ha pujat un 20,16% en dos anys, la contribució urbana, ara IBI, un 7,5% i l’aigua i la zona blava, un 29,70% i un 22,47%, respectivament en els darrers tres anys”,. Mentre això passa, a diferència de Mollet cada cop són més els municipis de tots els colors polítics, entre d’altres els de les quatre capitals catalanes, que, estan optant per la congelació, o fins i tot per la rebaixa dels impostos per l’any vinent, per fer front a la crisi.

Independents per Mollet (IxM) defensem com a única mesura acceptable per afrontar la situació actual, és que es congelin els impostos per l’any vinent i es retalli una part dels sous que cobren polítics i partits de les arques municipals, perquè amb aquests sous, aplicar només una congelació, seria com burlar-se dels ciutadans i dels treballadors municipals. Per això, reclamem que com a mesura per a reduir les despeses, aquest 2010,” es tornin a aplicar als polítics i partits del consistori, els sous d’abans de l’apujada del 37% del 2007 i s’apliqui sobre aquests únicament el referent de l’IPC “.

divendres, de novembre 06, 2009

Mollet de Gramenet ?

A Mollet, tal i com s’estan posant les coses, només li queda una alternativa per fer neteja i es diu Independents per Mollet (IxM). Modèstia a part, només una formació lliure, combativa i d’esquerres, sense cap dependència externa i compromesa únicament amb la ciutat, pot posar una mica d’ordre en aquest desori.

Mollet és la setena ciutat amb més deute de Catalunya, amb més de 31 milions d’euros de deute reconegut per l’Ajuntament, i una taxa d’un 18% d’atur, la més alta de la comarca. Davant la crisi, l’única resposta del nostre Ajuntament és una nova apujada d’impostos. Impostos i taxes, com la grua, han pujat un 20,16% en dos anys, la contribució urbana, ara IBI, un 7,5% i l’aigua i la zona blava, un 29,70% i un 22,47%, en els darrers tres anys.

Amb l’excepció d’IxM, Mollet s’ha quedat sense oposició. Al darrer ple, ERC que ja va donar suport als que manen, als pressupostos del 2009, no es va oposar a l’apujada d’impostos, com tampoc ho va fer ICV-EUiA. Ambdues forces semblen en una absurda cursa per guanyar-se els favors dels socialistes, en lloc de treballar per a construir una alternativa d’esquerres.

L’allau d’escàndols de corrupció en l’esfera pública fa evident que cal fer dissabte. Que l’Ajuntament de Mollet adjudiqui uns terrenys de la Vinyota, deixant de guanyar 2,3 milions d’euros, i ampliï després els metres quadrats de la botiga, no és gens tranquil•litzador. Que com a mínim una de les empreses implicades al darrer escàndol, hagi estat adjudicatària de promocions d’habitatges a la nostra ciutat, ho és menys encara.

Si no volem convertir-nos en “Mollet de Gramenet” cal fer dissabte. Però no ho farem quedant-nos a casa, ni passant-nos al vot en blanc. Ho farem obrint els ulls i observant qui s’arrisca i treballa amb honestedat i sense prebendes. Preguntant-nos perquè l’única força que ha fet públiques les seves despeses electorals des de la seva creació, ha estat IxM. Preguntant-nos perquè som els únics que hem denunciat els sous milionaris que cobren els partits i els polítics del nostre Ajuntament, mentre la resta callen i cobren… Preguntant-nos perquè IxM és l’única força que té prohibit sortir a la televisió de Mollet que paguem tots. Plantant-los cara i esdevenint “Lliures i rebels” per millorar Mollet.

*Amb tots els respectes per a Gramenet del Besòs, ja sabeu a què ens referim...

dijous, de novembre 05, 2009

Per fi descobrim cap on va Mollet !

Per fi. Ja s'han aclarit.
Ja ho tenen clar.
I ara ho publiquen a tots els mitjans de comunicació.
Independents per Mollet (IxM) teníem raó !
Amb aquest ajuntament i aquest alcalde, Mollet va CAP A LA DRETA !!!