dijous, de juliol 27, 2006

Campanya per l'Estalvi d'Aigua

La calor sufocant que estem patint aquests dies és només un petit indicador, de que malgrat els esforços de molts per desmentir-ho, comencem a ressentir-nos de les malifetes que li fem al planeta, i que ell ens retorna en forma de canvi climàtic. L’altra cara de la moneda del rescalfament, és la sequera.

Així les coses, avançar cap a una nova cultura de l’aigua, com a bé escàs, hauria de ser una de les nostres prioritats com a ciutat. Dic això arran de la campanya que ha posat en marxa el nostre Ajuntament, per a distribuir kits d’estalvi d’aigua, a les llars molletanes.

Em sembla que és una iniciativa positiva, però que peca, al meu entendre, d’excessiva gasiveria. A veure, limitar la campanya a 2500 llars, quan a Mollet, en tenim prop de 18.000, és apostar per una acció més testimonial que efectiva.

Si volem avançar de debò en aquesta línia, l’Equip de Govern s’ho ha de creure i ha de posar els recursos necessaris. Acontentar-se només amb arribar com a molt a un 14% de les llars, palesa que els que manen tampoc s’acaben de creure del tot el tema.

Per això, des d’Independents per Mollet (IxM), hem reclamat al nostre consistori, que es grati una mica la butxaca i faci l’esforç necessari per a que els kits d’estalvi d’aigua puguin arribar a totes les llars molletanes, o com a mínim a totes les que ho desitgin.

La ciutat gasta diners en altres coses que no són tan prioritàries, i aquesta és, creieu-me, una opció de futur que no podem obviar, i que haurem d’afrontar, si no ho fem ja, més d’hora que tard.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Es increible aixó de l'estalvi d'aigua,que només aproximadament un 14% tinguin la responsabilitat de l'estalvi d'aigua dels restants 86% es no testimonial, sino una vergonya, teniu idea del criteri seguit per la distribució? a casa no ens ha tocat, tenen la poca vergonya de gastarse 1000 kilos amb el lloguer de gespa artificial per dos camps de fútbol(que també es te que regar) i no podem comprar els aproxomadament 15500 filtres que falten, aixó no es oportunisme aixó es una indecencia. Gracies per tota la vostre informació continuaré estant al lloro.